fbpx

Ontdek Sjock 2024 met timetable

Ontdek Sjock 2024 met timetable met MadballDe heilige weide van Dessel is net opgeruimd, maar enkele dorpen verderop worden de scheurende gitaren weer bovengehaald voor Sjock 2024. De organisatie van het oudste alternatieve festival van ons land is met de definitieve timetable en plattegrond klaar voor komend weekend. We noteren wel nog enkele wijzigingen zoals Sick of It All die door ziekte van frontman Lou Koller niet afzakken naar het festival en worden vervangen door Madball. De afterparty wordt dan weer verzorgd door Andries Beckers op zaterdag en Franzie op vrijdag.

Ontdek Sjock 2024 met timetable met F.O.DZo heb je nog even tijd om de laatste keuze te maken in de timetable hieronder of ontdek op de plattegrond waar de bars staan voor verse pintjes. Wie gaat kamperen kan onze checklist gebruiken om je festivalzak te maken en controleer dan meteen of je campingspullen nog fris ruiken na een nat voorjaar. Eerder hadden ze al Bad Religion, Agnostic FrontThe ChatsF.O.D en veel meer bekend gemaakt voor komende editie.

Sjock Festival 2024 vindt plaats op de Poeyelheide in Gierle op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. De ticketverkoop voor Sjock 2024 is beschikbaar via de website tot woensdag 3 juli tot 23u59, hierna kan je nog tickets aan de kassa bestellen. De combitickets zijn helaas al uitverkocht en gingen voor 103 euro over de digitale toonbank. Er zijn wel nog dagtickets ter beschikking aan 30 euro voor vrijdag of 45 euro voor zaterdag. Bonnetjes kan je aankopen aan 50 euro per 18 stuks. Wie met de camper komt kon een plaatsje reserveren vanaf 30 euro, maar ook deze tickets zijn helaas al uitverkocht. Er zal ook gewone camping aanwezig zijn, maar daar kan je alleen cash betalen aan de ingang.

Ontdek Sjock 2024 met timetable
Ontdek Sjock 2024 met timetable
Ontdek Sjock 2024
Ontdek Sjock 2024