fbpx

Bruksellive 2015 stelt line-up voor

Het programma van Bruksellive 2015 ligt op tafel en het belooft weer een mooie avond te worden in de schaduw van het Atomium. Met de polemiek rond FM Brussel kan het festival niets anders dan een ode te brengen aan de radiozender door het elektronisch podium om te dopen tot FM Brussel Stage. Hier staan Joe Clausell, Paul Johnson, Horse Meat Disco, Space Dimension Controller, Borealis, Kasett en Shed ook bekend als Head High achter de draaitafels.

youngblood_mainHet Ossegempark staat natuurlijk bekend om het Groentheater en mag dit jaar Youngblood Brassband, Oaktree & Avondlicht, Lord Du Commun, Onda Sonora, Seatle en Reuske ontvangen. Op de Soundsystem Stage staan dan weer Front De Cadeaux, Mike Waullie, Buntlax, Gerd The Wild, Livitones, Phonetics, 013 soundsystem en Lawrence Le Doux B2B Dekeizer.

Het festival wordt georganiseerd door de Brusselse jeugdhuizen en dus is er natuurlijk ook een BXL Jhzen Stage met Tuub, Afilakacid, Alex P, Dja Vu, UMI, Ferdinand, Wife Mandala, Yassassin, Jef Karakol, Kelly Verbier, Daggles, Joris Souleyman, Abstrakt, AFK en I-Mazing Sound.

Bruksellive 2015 vindt steeds plaats tijdens de laatste zaterdag van de maand juli, die dit jaar op 25 juli valt. Het wordt georganiseerd door de Brusselse jeugdhuizen en is zoals elk jaar volledig gratis. De locatie is nog steeds het Ossegempark dat zelf in de schaduw van het atomium ligt.