fbpx

Zeven nieuwe namen voor Pinkpop 2022

Zeven nieuwe namen voor Pinkpop 2022Ook de organisatie van Pinkpop is bijna klaar met hun huiswerk. Met zeven nieuwe toevoegingen is het programma voor de editie van 2022 op één naam na compleet. We noteren de komst van My Baby, Blaudzun, Sylvie Kreusch en Smash Into Pieces op vrijdag. Zondag staan Navarone, Rare Americans en WH Lung op het festival.

Enkele weken geleden wist Volbeat al Queens of the Stone Age te vervangen en werden Chef’Special en Selah Sue aangekondigd.

Dit jaar zijn Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons headliners van dienst. Andere grote namen zijn Twenty One Pilots, Royal Blood, Nothing But Thieves, Nightwish, Nile Rodgers, Deftones, Greta Van Fleet, De Staat en Lost Frequencies.

Pinkpop 2022 vindt plaats op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf van 17 tot en met 19 juni. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster Nederland. Weekendkaartjes kosten €245, dagtickets zijn beschikbaar aan €120. Voor wie het iets meer mag zijn, kan ook nog kaartjes kopen voor het Wilhelmina Sky Deck.

Pinkpop tickets