fbpx

Vijf nieuwe namen voor Groezrock 2019

Vijf nieuwe namen voor Groezrock 2019 met A Wilhelm ScreamWe fleuren je zondag op met vijf nieuwe namen voor Groezrock 2019. De voorbije dagen maakte de organisatie de komst bekend van Popes of Chillitown, Roam, Save Face, A Wilhelm Scream en Snuff. Al deze bands zullen afzakken naar de Meerhoutse weide op zaterdag 27 april.

Ook voor de stagedivers onder ons is er goed nieuws, want maar liefst 4 van de 5 podia zullen geen barriers hebben. Afspraak op de Revenge Stage, Back 2 Basics Stage, open-air Red Bull Stage of de nieuwste telg The Cockpit.

Het festival kondigde eerder al namen aan als Dropkick Murphys, Millencolin, Jawbreaker, Bowling For Soup, Marky Ramone, Stick To Your Guns, Amenra, Neckdeep en Coheed & Cambria. Volgende week mogen we nog meer nieuwe namen verwachten.

Groezrock 2019 vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 april in het Kempense Meerhout. De ticketverkoop loopt via de website van het festival en voor een combiticket betaal je €99 en er zijn ook VIP-tickets beschikbaar aan €150. Dagtickets zijn te verkrijgen aan €69 en €79.