fbpx

Minder artiesten en geen The Slope op donderdag Rock Werchter

The Slope op donderdag Rock WerchterNu het programma van Rock Werchter definitief afgerond is, hebben de Rock Werchter-fans gemerkt dat de line-up van donderdag 28 juni een pak korter is dan de andere dagen. Woordvoerster van Rock Werchter, Nele Bigaré verklaarde waarom er op de Werchter-donderdag niets te beleven valt aan The Slope en waarom het programma die dag zo kort oogt.

De kortere programmatie is te verklaren doordat het festival dit jaar net voor de grote zomervakantie valt. “De ervaring leert ons dat sommige festivalgangers nog schoolverplichtingen hebben, als scholier, leerkracht of ouder. Bovendien is de druk op de mobiliteit op zo’n dag ook groter. Daarom zal het programma ook iets later opgestart worden.”

“P!nk heeft gevraagd of haar favoriete DJ KidCutUp de hele dag plaatjes zou mogen draaien aan de Main Stage, tussen de artiesten door. Dat maakt dat de programmatie op The Slope niet kan opgestart worden, dan zouden de Main Stage en The Slope mekaar overstemmen.”

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop loopt via ticketmaster. Alle info omtrent camping-formules kan je hier terugvinden. De organisatie liet eerder al weten dat alle dagtickets voor vrijdag 28 juni uitverkocht zijn.

Rock Werchter TicketsRock Werchter 2019