fbpx

Timetable & app Pukkelpop 2015 online

Het lange wachten is eindelijk beloond! De organisatie van Pukkelpop heeft eindelijk de timetable online geplaatst. Op woensdag 19 augustus geeft Radio Soulwax het startschot voor de 30ste verjaardag van het festival in de Dance Hall. Ook de Boiler Room en de Castello openen hun deuren om er een een spetterend openingsfeest van te maken. Laat het puzzelen beginnen en maak het jezelf makkelijker met de nieuwste versie van de mobiele applicatie.

Timetable & app Pukkelpop 2015 online met 2 Many DJsOp de speciale Radio Soulwax avond brengen Stephen en David Dewaele als 2ManyDJs hun Under The Covers Live project waarbij ze hun fantastische platencollectie letterlijk tot leven wekken via een reuzegroot scherm.

En verder brengen ze die dag heel wat mooi gezelschap mee zoals Tiga, Desperate Sound System ft Steve Mackey & Jarvis Cocker, Jacco Gardner, Altern 8, The 2 Bears, Hong Kong Dong, Double Agent 7, Sequential en Gamelan Voices.

In de Boiler Room wordt het feest aangevoerd door Laston & Geo, Frères Deluxe, Nico Parisi en The Boilerboys. In de Castello spelen Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist Lemc en Soldier’s Heart. Met een combi- en donderdagticket krijg je op woensdag vanaf 16.00u toegang tot het festivalterrein.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Tickets zijn beschikbaar via de website. Voor een combiticket betaal je dit jaar 199€. Dagtickets kosten 95€. De zaterdagtickets zijn definitief uitverkocht, de laatste 500 combi’s zijn beschikbaar. Nog op zoek naar een ticket? Of verkoop je het jouwe? Maak dan gebruik van het nieuwe omruilsysteem.

Woensdag
Donderdag
Donderdag timetable & app Pukkelpop 2015 onlineVrijdag
Vrijdag timetable & app Pukkelpop 2015 onlineZaterdag
Zaterdag timetable & app Pukkelpop 2015 online