fbpx

Nieuwe namen en omruilservice Pukkelpop 2015

 

Informatie over de officiële omruilservice van Pukkelpop 2016 kan je hier terugvinden!

imageDubbel nieuws vanuit het Pukkelpopkamp. Ronnie Flex & Lil Kleine tekenen op donderdag 20 augustus present voor een feestje in de Dance Hall. En diezelfde dag opent de Boiler Room met de beats van een grote baas in de Limburgse dancewereld: Goldfox!

Maar er is nog meer nieuws. Sinds 2011 is een ticket strikt persoonlijk, omdat het op naam staat. Je kan het niet zomaar doorgeven of verkopen zonder tussenkomst van de officiële omruilservice van Pukkelpop. Enkel de persoon die vermeld staat op het festivalticket, krijgt toegang tot het festival.

Maar op lange termijn plannen maken, is niet altijd vanzelfsprekend en onvoorziene omstandigheden zijn nooit uit te sluiten. Daarom stelt de organisatie een beveiligde Ticket Meet-Up Page open voor iedereen die een aangekocht ticket over heeft of op zoek is naar een ticket. De service biedt geen garantie dat tickets een nieuwe eigenaar vinden.

Enkel via deze omruilservice kan de naam op een ticket worden gewijzigd.

Ik wil een ticket verkopen en ik zoek een koper.
Ik wil een ticket verkopen en ik heb al een koper.
Ik ben op zoek naar een ticket.

Let op! Er wordt wel een flinke administratieve kost aangerekend van maar liefst 16€! Alle tickets die aangeboden worden via de omruilservice krijgen ook automatisch een campingticket voor Camp Site B toegewezen.

Pukkelpop 2015 vindt een weekje later dan voorzien plaats van 20 tot 22 augustus op de Pukkelpopweide te Kiewit, ten noorden van Hasselt. Tickets zijn beschikbaar via de website. Voor een combiticket betaal je dit jaar 199€, Dagtickets kosten 95€Hou van je ticket en deel je tickets niet via social media.