fbpx

Geen Denzel Curry op Pukkelpop 2024

Geen Denzel Curry op Pukkelpop 2024Het valt jammer genoeg te vaak voor in het genre, Denzel Curry verkiest het geld van zijn Amerikaanse tournee boven de Europese zomerfestivals en zal dus niet afzakken naar Pukkelpop 2024. De Amerikaanse rapper was voorzien op vrijdag 16 augustus in de Marquee. Ook de komende editie van Lowlands laat hij links liggen en heeft met zijn 3e afzegging op 5 jaar een serieuze rekening openstaan met het festival en zijn Nederlandse fans.

Pukkelpop PKPVrijdag 16 augustus staan Fred Again en Stormzy bovenaan de affiche. Een dag later headlinen Sam Smith en Charlotte de Witte het festival. Queens Of The Stone Age en The Offspring sluiten de editie van 2024 af. Verder staan ook al Soulwax, The Smile, Rise AgainstInhaler, Fontaines DC, Amenra, Enter Shikari, Crystal Fighters, Killer Mike en veel meer op het programma. Wie niet kan wachten noteert donderdag 9 mei in de agenda voor Garnizoen 2024.

Pukkelpop 2024 zal dan weer plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus. Alle informatie rondom tickets voor Pukkelpop 2024 kan je vinden op deze ticketpagina, maar alle tickets buiten zondag en Camping Chill zijn helaas al uitverkocht. Kan je toch niet komen naar Pukkelpop 2024? De omruilservice start vanaf 1 augustus.