fbpx

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatie

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatieDe affiche van Pukkelpop 2024 begint vol te lopen, maar het bleef al een tijdje stil rond de ticket informatie. Nu kunnen we eindelijk ons spaargeld aanspreken, want de ticketverkoop voor komende Pukkelpop start op zaterdag 2 maart om 11u. Vanaf dan betaal je voor een dagticket 125 euro. Met een dagticket krijg je van 11u tot het einde van die festivaldag toegang tot de Pukkelpopweide.

Tickets voor donderdag zijn niet apart verkrijgbaar. Wil je donderdag vanaf 18u naar het openingsfeest van het festival, dan kan dat met een vrijdagticket of een combiticket.

Pukkelpop 2024 combiticket

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatie en combiticketsWil je vier dagen naar het festival, dan kost een combiticket 279 euro. Zoals vorige editie is er de mogelijkheid tot gespreide betaling. Ben je 18 jaar en heb je een kredietkaart? Dan kan je tot 30 april kiezen voor een betaling in 3 delen zonder extra kosten. Zowel in het dag- als combiticket zit er weer een gratis downloadcode voor de treinen van de NMBS inbegrepen. Details en voorwaarden worden later door de NMBS bekendgemaakt.

Pukkelpop 2024 VIP

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatie en VIPVoor wie het iets decadenter mag zijn, kan een VIP-ticket aanschaffen. Een VIP-ticket geeft je toegang tot het festivalterrein, VIP Lounge en VIP Village. Helaas zal er geen VIP-platform zijn met zicht op Main Stage. Voor een dagje als VIP betaal je 215 euro. Wil je het hele weekend als een diva beleven, dan bedraagt de kostprijs 425 euro. Als VIP heb je ook een aparte parking kort bij het festivalterrein en kost 27 euro. Met een VIP-ticket kan je op een camping naar keuze verblijven.

Pukkelpop Camping Chill of Camping Relax

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatie en campingKamperen kan op Camping Chill en kost 35 euro, je overnacht recht tegenover het festivalterrein. Je bent helemaal chill met een pre-pitched zone, waar je ook een tent kan huren die netjes opgezet klaarstaat bij aankomst op het campingterrein. Een tent met grondzeil, luchtbedden en een lantaarn voor 2 personen kost 170 euro. Dit is ook beschikbaar voor 4 personen en dan betaal je 330 euro. Iets meer rust heb je op Camping Relax voor 25 euro en blijft op amper 5 minuutjes wandelen schuin tegenover het festivalterrein.

Pukkelpop 2024 bonnetjes

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatie en bonnetjesEr zijn voor komende editie meteen Eet- en drankbonnen beschikbaar en dat tot en met 31 juli. Een eet- en drankbon voor Pukkelpop 2024 kost in voorverkoop nog steeds 3,25 euro met een ticketvoucher van 20 bonnen aan 65 euro. Tijdens het festival kost een bonnetje 3,50 euro. De organisatie heeft ook al verklapt dat je komende editie met bonnetjes in papieren vorm zal blijven betalen.

Pukkelpop 2024 dropt ticket informatieVrijdag 16 augustus staan Fred Again en Stormzy bovenaan de affiche. Een dag later headlinen Sam Smith en Charlotte de Witte het festival. Queens Of The Stone Age en The Offspring sluiten de editie van 2024 af. Verder staan ook al Soulwax, The Smile, Rise Against, Inhaler, Fontaines DC, Amenra, Enter Shikari, Crystal Fighters en veel meer op het programma. Wie niet kan wachten noteert donderdag 9 mei in de agenda voor Garnizoen 2024.

Pukkelpop 2024 zal dan weer plaatsvinden op zijn vertrouwde Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus. Koop je Pukkelpop 2024 tickets alleen via de officiële ticketwebsite en deel nooit de barcode van je ticket via sociale media. Kan je toch niet komen naar Pukkelpop 2024? De omruilservice start vanaf 1 augustus.