fbpx

Timetable voor Coldplay in Brussel bekend

Timetable voor Coldplay in Brussel bekendOver een week begint Coldplay aan zijn veroveringstocht van maar liefst 4 keer een uitverkocht Koning Boudewijnstadion in Brussel met hun Music Of The Spheres World Tour.

Een ideaal moment voor enkele praktische tips, je tickets te zoeken en de timetable te noteren.

Timetable Coldplay Brussel

Coldplay live16u30: Opening deuren en bars
18u30: Lous and The Yakuza
19u25: HER / London Grammar
20u45: Coldplay
22u45: Einde

Vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus is HER het voorprogramma. Maandag 8 en dinsdag 9 augustus is London Grammar te gast.

Mobiliteitsinfo

Coldplay 2015 American Music Awards - Roaming ShowAangezien het Koning Boudewijnstadion vlak aan de Brusselse Ring ligt, moeten we niet vertellen dat de kans op files bijzonder groot is. Daarom legt de organisator samen met de NMBS speciale nachttreinen in. Zo kan je een treinticket met terugreis vanaf Brussel Zuid aankopen voor amper 10 euro en is exclusief beschikbaar via nmbs.be/coldplay. De reis naar Brussel voor het concert dien je wel met een gewone trein te doen.

Coldplay 2017Je ticket bevat ook een Event Pass van de MIVB. Die bevat een heen-en terugreis van en naar het Koning Boudewijnstadion met een MIVB-tram, bus of metro in Brussel. Je kan ook de Coldplay bus nemen vanuit 24 verschillende steden. Voor amper 15 euro kan je een busticket aankopen via Ticketmaster.

Meer info en tips over mobiliteit kan je hier terugvinden.

Tickets voor Coldplay in Brussel waren beschikbaar via Ticketmaster, maar deze concerten zijn al een tijdje uitverkocht. Ben je van plan om een ticketje over te nemen zoals op TicketswapWees voorzichtig en onthoud dat de prijzen 95,60 euro (C3) waren voor een staanplaats of 30,80 (C7),52,40 (C6), 67,52 (C5), 78,32 (C4), 106,40 (C2) of138,80 (C1) euro voor een zitplaats op de tribunes. Vind je je ticket niet meer terug? Check dan eerst je spam of kijk in je Ticketmaster-account.

Coldplay - Music Of The Spheres World Tour @ Koning Boudewijnstadion Brussel
Coldplay – Music Of The Spheres World Tour @ Koning Boudewijnstadion Brussel

De band viert de release met een wereldtournee, waarbij de focus meer dan ooit ligt op duurzaamheid. De Britse band is vastberaden om de ecologische voetafdruk van de tournee zo laag als mogelijk te houden en heeft daarvoor een plan. Er wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt voor de show. Ze verminderen hun CO2-uitstoot met 50%. En per verkocht ticket wordt een boom geplant. Meer informatie over deze en andere initiatieven vind je op coldplay.com/sustainability.