fbpx

The Rock Circus 2023 onthult ticketinformatie en eerste namen

The Rock Circus 2023 onthult ticketinformatie en eerste namen met AvatarBijna een jaar bleef het stil na de aankondiging van The Rock Circus 2023, maar eindelijk is er meer informatie bekend over het nieuw indoor festival. De organisatie belooft 40 bands in 3 verschillende area’s om de Brabanthallen een weekend lang uit elkaar te schudden. De eerste 6 namen zijn meteen al bekend. Zo keren Electric Callboy, Powerwolf, Epica, Avatar, Cradle of Filth en Up The Irons deze herfst terug naar de Lage Landen.

The Rock Circus 2023 onthult ticketinformatie en eerste namenOndanks The Rock Circus een indoorfestival is, zal er een Carnival Campsite aanwezig zijn. Helaas niet voor je eigen tent, maar wel met voldoende glamping opties. Op Thrashure Island kan je terecht met je caravan of camper. 185 euro per camper of caravan voor het hele weekend inclusief stroompunt. Echte metalpiraten kunnen terecht op de MPS Horizon voor een tweepersoons slaaphut. Deze cabins zijn inclusief televisie, airconditioning, centrale verwarming en eigen badkamer aan 920 euro. In de Brabanthallen zelf kan je terecht voor een festivalhut met douches, stroompunten, ontbijtbuffet en parkeerticket. je kan kiezen uit een Flores tweepersoons slaaphut aan 930 euro of een Bunkhouse vierpersoons huisje aan 1615 euro.

The Rock Circus 2023 vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Tickets voor The Rock Circus 2023 zijn beschikbaar vanaf maandag 13 maart om 18u via Ticketmaster Nederland. Weekendtickets gaan aan 99,9 euro over de digitale toonbank, dagtickets zijn alleen beschikbaar voor zaterdag of zondag aan 66,6 euro. Een plekje voor je wagen kost 15 euro per dag of 36 euro voor het hele weekend. Je kan al een kleine locker reserveren aan 7 euro per dag of 17,5 euro voor het hele weekend. Er zijn ook grote lockers aan 10 euro per dag of 25 euro voor het hele weekend.

The Rock Circus Tickets

The Rock Circus 2023 Brabanthallen Den Bosch
The Rock Circus 2023 Brabanthallen Den Bosch