fbpx

WeitjeRock 2024 lost affiche

WeitjeRock 2024 lost affiche met GooseOp enkele kilometers van onze grens kan je terecht op de wei van WeitjeRock 2024. Het Nederlandse festival vindt plaats in het midden van de zomervakantie en mag elk jaar een mooie delegatie Belgen verwachten. Dat is komende editie niet anders, zo starten de festiviteiten op vrijdag met een DJ-set van Goose, Benny Rodrigues, Nico Morano, M@gneto en Mat.

Op zaterdag gaan alle podia open waar dEUS, Triggerfinger, Merol, Raymond van het Groenewoud, Whispering Sons, Admiral Freebee, Droom Dit, Marathon, Primaat, Radio Topkaas, Seewolf, Grote Geelstaart, Creator en Hide N Seek op de planken staan.

WeitjeRock 2024 vindt plaats op het Mauritshof te IJzendijke nabij sluis op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli. Tickets voor WeitjeRock 2024 zijn beschikbaar via de website. Een dagticket voor vrijdag kost 22,91 euro, voor zaterdag leg je 46,83 euro neer. Er zijn ook combitickets te koop aan 57 euro. Een plekje op de camping kost 31 euro voor één nacht, voor beide nachten betaal je 46 euro. Dat is gelukkig inclusief douches en ontbijt, maar helaas is de camping al volzet.

WeitjeRock 2024 lost affiche
WeitjeRock 2024 lost affiche