fbpx

Pukkelpop verhuist Billie Eilish naar Main Stage

Duizenden wenkbrauwen gingen aan het fronsen toen ze zagen dat Billie Eilish in de Dance Hall geprogrammeerd stond. Het bracht heel wat reacties met zich mee, dus besloot de organisatie van Pukkelpop om haar een upgrade aan te bieden naar het hoofdpodium.

“We kregen inderdaad een heleboel reacties van mensen die vreesden dat de Dance Hall te klein ging zijn. Daar wilden we uiteraard graag aan tegemoetkomen. Door de annulatie van Good Charlotte kwam er een plek vrij op ons grootste podium. Plaats genoeg dus om haar in volle glorie aan het werk te zien!” aldus organisator Chokri Mahassine.

Haar fans zullen wel vroeger uit hun tent moeten kruipen, want de Amerikaanse zangeres zal verschoven worden van 21u40 naar 15u op de Main Stage. Bekijk hier de aangepaste timetable.

“We hebben haar uitvoerig gevolgd de voorbije maanden en overal bewees ze die plaats op de Main Stage meer dan waard te zijn” – Chokri Mahassine

Op de affiche pronken ook namen als Tame Impala, Twenty One Pilots, Royal Blood, The National, Prophets of Rage, Eels en Post Malone.

Pukkelpop 2019 vindt plaats in Kiewit van 15 tot en met 18 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Dagtickets kosten €100 en een combiticket betaal je €205.