fbpx

Ontdek nu al Rock im Park en Rock am Ring 2024

Ontdek nu al Rock im Park en Rock am Ring 2024Het voorspel is voorbij, het is tijd voor het grotere werk. De festivalzomer met de grote kleppers gaat van start en voor onze regio zijn Rock im Park en Rock am Ring 2024 de eersten in het rijtje. Het Duitse dubbelfestival is vooral bekend dankzij Rock am Ring dat plaatsvindt op de Nürburgring in Nürburg op amper een uurtje van onze grens.

Ontdek nu al Rock im Park en Rock am Ring 2024Een racecircuit, dus heel veel asfalt! Zowel voor de lange rechte lijn van de Utopia Stage als de Mandora en Orbit kan je ondanks alle nattigheid de botjes thuislaten. Veel verharding betekent ook extra warmte en weinig schaduw. Voorlopig ziet het ernaar uit dat het eerder fris wordt voor de tijd van het jaar, maar hou het weerbericht zeker in de gaten voor je een definitieve kledingkeuze maakt. Tenzij je met je gekste outfit helemaal loco wilt gaan op de kermis, want midden in het festival kan je voor nog meer sfeer terecht in het Luna Park.

Ontdek nu al Rock im Park en Rock am Ring 2024 met Green DayVergeet niet om de laatste keuzes te maken in de timetable. Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer dan meteen of je campingspullen nog fris ruiken na een nat voorjaar. Surf ook eens naar Eventim om je tickets te raadplegen of nog een parkeerkaartje te kopen. Wie zin heeft in een fris festivalpintje, kan alvast zijn cashless bandje registeren en opladen. Vergeet zeker de app niet te downloaden, zodat je steeds alle informatie bij de hand hebt.

Bovenaan de affiches van het dubbelfestival staan Avenged Sevenfold, Queens of The Stone Age, Green Day, Billy Talent, Parkway Drive, Måneskin en nog veel meer. In de voorbije maanden zijn Descendents en Kerry King nog toegevoegd aan de affiche. Wie toch de tocht naar Rock Im Park 2024 waagt, kan terecht op volgende pagina.

Rock Am Ring 2024 vindt plaats op de Nürburgring in het Duitse Nürburg van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni. Datzelfde weekend vindt ook het zusterfestival Rock Im Park 2024 plaats op de Zeppelinwiese in Nürnberg. Tickets voor Rock am Ring 2024 zijn beschikbaar via de website. Een weekend ticket kost voorlopig 249 euro en een plekje op de camping heb je al vanaf 69 euro. De opties voor Rock im Park 2024 zijn beperkter, daar kan je alleen weekend tickets aankopen inclusief camping via de website aan 299 euro. Een dagticket voor beide festivals kost dan weer 109 euro.

Ontdek nu al Rock im Park en Rock am Ring 2024 met de Rock am Ring 2024 Festivalsite
Ontdek nu al Rock am Ring 2024 Festivalsite
Ontdek nu al Rock im Park en Rock am Ring 2024 met de Rock am Ring 2024 Camping & Parking
Ontdek nu al Rock am Ring 2024 Camping & Parking