fbpx

Rock voor Specials 2024 presenteert programma

Rock voor Specials 2024 presenteert programmaIn een ideale wereld zou een festival als Rock voor Specials 2024 overbodig zijn, want ook personen met een verstandelijke beperking blijken oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve muziek. Ondanks veel Belgische festivals hun best doen om het bezoek van specials en hun begeleiders aangenamer te maken, blijkt voor velen de stap naar een ‘gewoon’ festival nog te groot.

Rock voor Specials 2024 presenteert programmaOp Rock voor Specials krijgt het publiek een echte festivalervaring met professionele PA, catering, randanimatie en zelfs een camping. Natuurlijk aangepast aan hun specifieke noden, maar het allerbelangrijkste zijn de namen op de affiche met op woensdag Steve, Mayorga, Chibi Ichigo, Admiral Freebee, Metejoor, Selah Sue en Compact Disk Dummies. Een dag later staan Camel’s Drop, The Guru Guru, Ramkot, Les Truttes, Portland, Brihang en Goldband op het podium.

Rock voor Specials 2024 vindt plaats op Doornzele Dries in Evergem op woensdag 26 en donderdag 27 juni. Tickets en campingformules voor Rock voor Specials 2024 zijn bewust democratisch en kunnen enkel gekocht worden via de website door de voorzieningen of personen met een verstandelijke beperking. Een combiticket kost 50 euro en een dagticket 42 euro. Een plekje op de camping heb je al voor 7,5 euro en je kan zelfs een tent huren vanaf 100 euro.

Rock voor Specials 2024 presenteert programma
Rock voor Specials 2024 presenteert programma