fbpx

Rock Im Park en Rock Am Ring 2025 maken data bekend met Slipknot

Rock Im Park en Rock Am Ring 2025 maken data bekend met SlipknotDe festivalzomer is eindelijk gestart, maar we kijken nu al uit naar het Pinksterweekend van 2025. In het weekend van 6 tot 8 juni zullen Rock Im Park en Rock Am Ring 2025 plaatsvinden. De Duitse zusterfestivals worden dan respectievelijk 30 en 40 jaar. Daarvoor zullen beide festivalgronden een extra podia krijgen, maar het grootste nieuws is natuurlijk de aankondiging van Slipknot! Zo hebben we nu al de eerste naam in het vizier voor Graspop 2025.

Rock am Ring 2024

Rock am Ring 2024Rock am Ring, wat is dat nu eigenlijk? Het grootste festival van Duitsland presenteert steeds een affiche met de nadruk op gitaren. Het is een mooie mix tussen het programma van Rock Werchter en Graspop, aangevuld met kleppers uit eigen land. Daar stopt wel de vergelijking, want naar onze normen is het festival minimalistisch ingericht. Muziekliefhebbers komen zeker aan hun trekken, maar de meerwaardezoeker heeft op het asfalt van de Nürburgring niet veel te zoeken.

Aan drank en spijs is er dan weer geen tekort, je kan geen 10 meter stappen zonder tegen een bar aan te lopen. Je komt op Rock am Ring dus niets tekort, er is ruimte genoeg en ook het uitzicht buiten het festivalterrein is fenomenaal.

Rock Am Ring 2025 vindt plaats op de Nürburgring in het Duitse Nürburg van vrijdag 6 juni tot en met zondag 8 juni. Datzelfde weekend vindt ook het zusterfestival Rock Im Park 2025 plaats op de Zeppelinwiese in Nürnberg. Tickets voor Rock am Ring 2024 zijn meteen beschikbaar via de website. Een weekend ticket kost voorlopig 199 euro en een plekje op de camping heb je al vanaf 69 euro. De opties voor Rock im Park 2024 zijn beperkter, daar kan je alleen weekend tickets aankopen inclusief camping via de website aan 248 euro.

Rock Im Park en Rock Am Ring 2025 maken data bekend met Slipknot
Rock Im Park en Rock Am Ring 2025 maken data bekend met Slipknot