fbpx

Nieuwe namen en stage voor Paaspop 2015

Nieuwe namen en stage voor Paaspop 2015Het is nog drie weken voor Paaspop 2015 van start gaat, maar er is nog genoeg ruimte op de affiche om in te vullen. De organisatie voegt een pak namen toe met Alive, Bade, Boomshakalak, Congo Natty, The Darkraver, The Deaf, Dem Slackers, Deun Van Seun, Di-Rect, The Indian, Jarreau Vandal, Jonathan Pitch, Julian Calor, Joost Van Bellen, Kill The Buzz, The Million Plan, The Miseries, My Baby, Music Wars, PLN-B, Racoon, Roni Size & Lowqui, SBMG, Sidney Samson, Sterac aka Steve Rachmad, Haits, Roga, Robbie Rise en MC V.

KooksHiermee is het programma nagenoeg compleet en mag je de timetable volgende week verwachten. Ook zal er een nieuwe stage aanwezig zijn op het festival en deze krijgt de naam The Desperados Warehouse mee. 

Eerder kondigde Paaspop al de komst aan van onder meer The Kooks, Anouk, Rudimental, Kensington, dEUS, Dotan, Jett Rebel, Selah Sue en Within Temptation.

Paaspop 2015 vindt plaats van vrijdag 3 april tot zondag 5 april op het festivalterrein De Molenheide in Schijndel. Tickets zijn beschikbaar via de website en een ticket voor vrijdag kost je 39€, zaterdag en zondag kosten elk 69€. Een combiticket van 3 dagen kost dan weer zo’n 99€.

Nieuwe namen en stage voor Paaspop 2015
Nieuwe namen en stage voor Paaspop 2015