fbpx

Ontdek Paaspop 2024

Ontdek Paaspop 2024 - Paaspop 2022 © Bart HeemskerkDeze week is het eindelijk zover, het Nederlandse festival Paaspop 2024 zal het festivalseizoen voor de Benelux op gang trappen. Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer je campingspullen na een natte winter. Vergeet zeker geen aangepaste kledij en schoeisel mee te nemen. Ben je vergeten hoe Paaspop eruitziet? Verken dan nu al het festivalterrein onderaan!

Toppers die komende editie sieren zijn Acda en De Munnik, Editors, Tiësto, Tom Grennan, Anouk, De Jeugd van TegenwoordigChase & Status, HeideroosjesAmenra, High Vis, The Seatsniffers Di-Rect, Bad Nerves en veel meer. Vorige week wist de organisatie de timetable al online te zetten.

Paaspop 2024 vindt plaats tijdens het Paasweekend van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart op het vertrouwde festivalterrein De Molenheide in Schijndel. De kaartverkoop voor Paaspop 2024 is beschikbaar via de website. Een kaartje voor het volledige Paasweekend kost 203,5 euro of 233,5 euro als je ook op de camping wil verblijven. Dagtickets kan je dan weer aanschaffen voor 93,5 euro op vrijdag of 99,5 euro voor zaterdag of zondag. Helaas zijn al deze tickets al uitverkocht, maar wie nog zakcentjes over heeft, kan nog VIP-kaarten of Ultimate kaarten aankopen. De accommodaties voor Paradise City zijn in verkoop via een andere website.

Ontdek Paaspop 2024
Ontdek Paaspop 2024