fbpx

Paaspop 2024 onthult nog eens 50 nieuwe namen

Paaspop 2024 onthult nog eens 50 nieuwe namenDe winter is nog maar net begonnen, maar daar is de lente al. De organisatie van Paaspop 2024 heeft het aantal acts op de affiche verdubbeld met 50 nieuwe namen. We noteren de komst van ADF Samski, Bizzey, Chase & Status, Chef’Special, Donnie, Freddy Moreira, Fresku, Gavin James, Heideroosjes, JP Cooper, Mr. Polska, Prins S. & De Geit, Quique, Sophie Straat, The Reytons, Thomas Newson, Yīn Yīn en Zara Larsson.

Alle aangekondigde namen kan je hieronder ontdekken op de affiche. Eerder had de organisatie al Acda en De Munnik, Editors, Tiësto, Tom Grennan, Anouk, De Jeugd van Tegenwoordig en meer op de affiche gezet.

Paaspop 2024 vindt plaats tijdens het Paasweekend van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart op het vertrouwde festivalterrein De Molenheide in Schijndel. De kaartverkoop voor Paaspop 2024 is beschikbaar via de website. Een kaartje voor het volledige Paasweekend kost 203,5 euro of 233,5 euro als je ook op de camping wil verblijven. Dagtickets kan je dan weer aanschaffen voor 93,5 euro op vrijdag of 99,5 euro voor zaterdag of zondag. Helaas zijn al deze tickets al uitverkocht, maar wie nog zakcentjes over heeft, kan nog VIP-kaarten of Ultimate kaarten aankopen. De accommodaties voor Paradise City zijn in verkoop via een andere website.

Paaspop 2024 onthult nog eens 50 nieuwe namen
Paaspop 2024 onthult nog eens 50 nieuwe namen