fbpx

Hatebreed & Venom vervolledigen affiche Fortarock 2015

Hatebreed en meer vervolledigen affiche Fortarock 2015

De organisatie achter FortaRock heeft nog eens twee namen kunnen bevestigen. En met deze twee laatste namen is de affiche voor de editie van 2015 compleet. Hatebreed en Venom zakken af naar het festival. En we hebben nog beter nieuws in petto: Het festival verlaagt de ticketprijs 67,50€ naar 49€. Deze verlaging gaat met terugwerkende kracht in. Alle huidige kaartkopers krijgen hierover persoonlijke bericht en het teveel betaalde bedrag zal teruggestort worden op hun rekening.

Met de reeds geboekte bands voor FortaRock zijn we ervan overtuigd dat het weer een hele mooie dag gaat worden in het Nijmeegse Goffertpark, zaterdag 6 juni. Ondanks dat we uitkijken naar de optredens van alle artiesten, beseffen we ook dat we met deze line-up niet direct de namen bieden die jullie waarschijnlijk verwachtten, met het oog op het programma van de voorgaande jaren. We hebben alles uit de kast getrokken, maar het is ons helaas niet gelukt om nog een aantal grotere acts te boeken onder Slipknot. Dit heeft met name te maken met de sterke internationale concurrentie en het beschikbare aanbod op 6 juni. We zijn dan ook van mening dat het programma voor de komende editie niet geheel in verhouding staat met de huidige ticketprijs.

Wij vinden het alvast een mooi gebaar naar de fans toe en wij geven voor de volledigheid nog eens alle namen mee: Slipknot, Lamb Of God, Epica, Venom, Hatebreed, Papa Roach, Parkway Drive, Godsmack, Converge, Exodus, Clutch, Red Fang, Dying Fetus, Flotsam & Jetsam, Sylosis, Leprous, Enforcer en King 810.

De 7de editie van FortaRock vindt plaats op zaterdag 6 juni in het Goffertpark van Nijmegen. Kaarten kosten 51,5€ inclusief servicekosten en zijn beschikbaar via de website van Ticketmaster. Per 5 tickets die je besteld, moet je er maar 4 betalen. En ook dat is verlaagd van 290€ naar 206€ inclusief servicekosten via de ‘vriendendeal-formule’. FortaRock In The City kost dan weer 5€ extra, ga je niet naar Fortarock dan zal je helaas 15€ moeten neerleggen. Deze tickets zijn alleen te verkrijgen via de website van Doornroosje.

Hatebreed en meer vervolledigen affiche Fortarock 2015
Hatebreed en meer vervolledigen affiche Fortarock 2015