fbpx

Nieuwe lading namen voor Couleur Café 2015

642x999_7610807De affiche voor Couleur Café 2015 is weer een pak namen rijker. De Antwerpse Tourist LeMC vervoegt het programma op zaterdag 4 juli. De avond ervoor komt de Nederlandse soul & hiphop groep Pink Oculus. Samen met 22Tracks worden er nog 14 DJ’s aan de line-up toegevoegd om het feestje compleet te maken: TLP, Thang, Michael Midnight, Onda Sonora, Azer, Junior Goodfellaz, Soulspinnas, Sdban, Dub Front Association, Uphill Sound, Ouni, Sixsixsixties, Jus Raw en Tropical Afroheat, bestaande uit Reedo, Xogn en Funky Bompa.

Ook de reggaeweelde op de Couleur Café-affiche krijgt nog een laatste boost. Alborosie komt op zaterdag 4 juli naar Brussel en dat wordt zijn enige Europese concert. De organisatie bevestigd dat de affiche bijna compleet is, maar belooft de komende dagen nog een grote verrassing. Bovenaan op die affiche staan Wu-Tang ClanWyclef JeanCypress HillMilky Chance en Crystal Fighters.

Couleur Café 2015 schuift een weekje op naar 3 tot en met 5 juli en vindt plaats op de terreinen van Tour & Taxis in Brussel. Een combiticket kan je aankopen voor €95 of €110 met camping. De dagtickets verlagen dit jaar zelfs in prijs van €42 naar €39.