fbpx

Complete affiche en timetable voor Concert At Sea 2015

De organisatie achter Concert At Sea 2015 heeft het programma volmaakt en heeft hierbij het het blokkenschema onthuld. Puzzelen is alvast niet nodig want het schema is zo opgesteld dat elke act volledig zijn eigen slot krijgt. Het festival is ook zo lief geweest om ook al de mobiele applicatie voor Android en iOS beschikbaar te stellen.

Sunday SunSunday Sun is trouwens de laatste naam die op de affiche kleeft. Met Pinksteren werden ook al Keaton en Peer als Zeeuwse beloftes toegevoegd. Ook de Surinaamse sensatie Kenny B speelt op de tiende editie van het festival. In januari mochten we Chef’Special, Rowwen Hèze, Matt Simons, Rondé, Orange Skyline, Bade, The Dirty Daddies, Wipneus & Pim, Liptease en Miss Montreal noteren. De eerste namen waren Counting Crows, Dotan, Typhoon, Kensington, Racoon, BLØF en grote headliner van dienst Lenny Kravitz.

Concert At Sea 2015 vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni op het Brouwersdam in het Zeelandse Scharendijke. Het festival staat bekend om zijn unieke locatie aan zee en zijn gigantisch variërend aanbod aan overnachtingen. De kaartverkoop loopt via de website en een weekendkaart kost 70€, dagkaarten kosten 45€, helaas is het festival al sinds februari uitverkocht.

CAS