fbpx

Nieuwe namen voor Couleur Café 2023

Het is wachten op mooi lenteweer, maar we krijgen het toch al warmer met nieuwe namen voor Couleur Café 2023.Het is wachten op mooi lenteweer, maar we krijgen het toch al warmer met nieuwe namen voor Couleur Café 2023. Deze week noteren we de komst van Jaz Elise, M.Chuzi op de eerste festivaldag. Zaterdag is het de beurt aan ArrDee, Kuna Maze, Uncle Waffles en Kampire. Op zondag komt Reinel Bakole het festival opfleuren.

Nieuwe namen voor Couleur Café 2023Intussen is het programma van de Dub Stage al afgewerkt. Onder leiding van Reggaebus staan ook Wicked & Bonny, Dub Engine, Bisou, Mahom, Vandal, Little Lion en Anthony B achter de draaitafels.

Eerder werden nog Peet, Juicy, Coely, Compota de Manana, Protoje, London Afrobeat en Earl Sweatshirt toegevoegd aan de affiche.

Couleur Café 2023 vindt dan weer plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni in het Osseghempark van Laken aan de voet van het Brusselse Atomium. Tickets voor Couleur Café 2023 kan je kopen via de website waar een dagticket 54 euro kost. Combitickets gaan over de digitale toonbank aan 110 euro of 125 euro inclusief camping. Wie met de camping car afzakt naar de festivalcamping moet nog eens 20 euro opleggen.

Nieuwe namen voor Couleur Café 2023 Vrijdag

Nieuwe namen voor Couleur Café 2023 Zaterdag

Nieuwe namen voor Couleur Café 2023 Zondag
Nieuwe namen voor Couleur Café 2023