fbpx

Linkin Park op dagfestival Rock ‘n’ Heim 2015

Helaas kwam er vandaag minder goed nieuws uit Duitsland: Er komt dit jaar geen The Return To Rock ‘n’ Heim Festival. We vreesden er al een tijdje voor, aangezien het bijzonder lang duurde voor het festival met enig nieuws naar buiten kwam. Organisator Marek Lieberberg, de man achter Rock Am Ring en Rock Im Park, wijt dit aan de vele festivals die dit jaar plaatsvinden in Duitsland. Het land verwelkomt dit jaar enkele nieuwe festivals en dat zijn zeker niet van de minste met Der Ring Grüne Hölle Rock, Rockavaria en Lollapalooza Berlin. Het festival was voorzien van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus. Iedereen die een early bird ticket aankocht wordt dan ook terugbetaald.

Linkin-Park-Philippines-Relief-Concert.jpgMaar Marek Lieberberg blijft niet bij de pakken zitten, want een week later dan voorzien komt er een One Day Flash At Rock ‘n’ Heim. Een dagfestival op zondag 23 augustus en dat met wel een hele grote headliner: Linkin Park. Daarnaast komt er nog een Duitse headliner bij met Kraftklub. Ook KIZ, Flogging Molly, Simple Plan, Halestorm en While She Sleeps komen langs om het publiek op te warmen. Zo blijft de naam Rock ‘n’ Heim toch verder leven en blijft het toch in de festivalkalender staan.

One Day Flash At Rock ‘n’ Heim gaat door op de vertrouwde Hockenheimring in Hockenheim op zondag 23 augustus. Vanaf vrijdag 20 maart zijn er tickets beschikbaar aan 85€ op de duitse website van Ticketmaster. We noteren deze namen natuurlijk voor Lowlands en zeker voor Pukkelpop, dat exact over een week haar eerste namen zal presenteert.

RNH