fbpx

Kies je favorieten voor European Festival Awards 2019

Kies Rock Werchter als je favorieten voor European Festival Awards 2019Alweer tijd om te stemmen! Nu de festivalzomer definitief achter ons ligt, is het tijd om te beslissen welke festivals ons de beste line-up voorschotelden, wie de beste live act was en welke artiest we mogen bekronen tot beste nieuwkomer op de European Festival Awards 2019.

Zo zijn Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter in de Lage Landen genomineerd voor Best Major Festival. Fans van festivalaffiches komen ook aan hun trekken en kunnen stemmen op Lowlands, Pinkpop en alweer Rock Werchter voor: Line Up Of The YearStem hier op jouw favoriete festivals en bands!

In andere categorieën zijn Crammerock, Down The Rabbit Hole, Les Ardentes, Ronquières, WOO HAH! met een nominatie gaan lopen. Ook festivals als Dynamo Metalfest, Leffingeleuren, Roadburn en Vestrock maken dit jaar kans op een award.

Daarnaast kan je ook kiezen voor het beste nieuwe festival, beste indoor festival en beste nieuwkomer van het jaar. De elfde editie van de European Festival Awards 2019 vind plaats tijdens Eurosonic-Noorderslag in De Oosterpoort te Groningen. Wie dit gala – met afterparty – wil bijwonen, kan binnenkort tickets bestellen via de website van het event.