fbpx

Kasabian, FFS en meer voor Rock En Seine 2015

Het Franse Rock En Seine heeft een nieuwe reeks namen op ons losgelaten. De festivalzomer is net van start gegaan met Paaspop, maar we blikken ook al even vooruit naar het einde van festivalseizoen want dit Frans festival deelt vaak namen met Lowlands en Pukkelpop.

Kasabian en meer voor Rock En Seine 2015We mogen een nieuwe headliner noteren met Kasabian. Ook Franz Ferdinand komt langs samen met Sparks om als FFS op het podium te staan. Ook nieuw zijn Hot Chip, Son Lux, Jamie XX, The Maccabees, Shamir, Kate Tempest, Marina & The Diamonds, Wand, Catfish & The Bottlemen, Wolf Alice en Handbraekes. Die laatste is samengesteld uit techno helden Boys Noize en Mr Oizo.

Die andere headliner, The Chemical Brothers krijgt bovenaan de affiche het gezelschap van The Libertines, Alt-J, The Offspring en Tame Impala.

Rock En Seine 2015 vindt plaats van van 28 tot en met 30 augustus in Parc de Saint-Cloud net buiten Parijs. Tickets zijn beschikbaar op het Franse Ticketmaster. Een weekendkaart is beschikbaar aan 119€, dagkaarten kosten dan weer 49€. 

Kasabian, FFS en meer voor Rock En Seine 2015
Kasabian, FFS en meer voor Rock En Seine 2015