fbpx

Hellfest 2024 lost eerste namen met Foo Fighters

Hellfest 2024 lost eerste namen met Foo FightersEindelijk nog een groot Europees festival dat de eerste namen lost! Zo maakt het Franse Hellfest 2024 bekend dat niemand minder dan de Foo Fighters het festival afsluiten. Zo is een plekje op Werchter niet veraf. Dat telt meteen ook voor Queens Of The Stone Age, The Offspring, Dropkick Murphys, Royal Blood, Bad Omens, Brutus en The Interrupters die afzakken naar Frankrijk.

Hellfest 2024Hellfest blijft natuurlijk een metalfestival, dus verder hebben All Them Witches, Babymetal, Biohazard, Brujeria, Dark Tranquillity, Dimmu Borgir, Eternal Champion, Fu Manchu, Korpiklaani, Kvelertak, Madball, Megadeth, Nova Twins, Rhapsody of Fire en Satyricon een plekje op de affiche bemachtigd. Zelfs Bruce Dickinson van Iron Maiden komt solo langs.

Allemaal namen die we meteen noteren voor Graspop 2024 dat een weekje eerder valt. De organisatie belooft voor het einde van het jaar nog 160 namen aan te kondigen.

Hellfest 2024 vindt plaats in het Franse Clisson van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni. De ticketverkoop voor de laatste combitickets van Hellfest 2024 gaat van start op woensdag 25 oktober om 13u via de website.

Hellfest 2024 lost eerste namen met Foo Fighters
Hellfest 2024 lost eerste namen met Foo Fighters