fbpx

Into The Grave 2024 maakt tijdschema bekend

Into The Grave 2024 maakt tijdschema bekend © Sethpicturesmusic
Into The Grave © Sethpicturesmusic
Nog een maand voor we drie dagen kunnen headbangen en luchtgitaren op het Nederlandse metalfestival Into The Grave 2024. Een ideaal moment voor de organisatie om het tijdschema bekend te maken dat je hieronder kan terug vinden. Eerder werd de komst van Slaughter To Prevail als absolute headliner bekend gemaakt en ook Fear Factory en Paradise Lost staan bovenaan de affiche van het festival. Voorbije zomer hadden Crystal Lake, Nanowar of Steel, Hellripper en Bütcher al een afspraak geboekt met het festival.

Nog meer goed nieuws want dit jaar is het campingterrein op kruipafstand van het festivalterrein! In de Arendstuin ben je welkom met je eigen tent. Wil je met de camper komen, dan kan je terecht aan de Dirk Zeperweg. Caravans zijn helaas niet welkom en de camping zal niet voorzien zijn van stroom.

Into The Grave 2024 vindt plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Kaarten voor Into The Grave 2024 zijn beschikbaar uur via Universe by Ticketmaster, waar een volledig weekend 99 euro kost. Dagkaarten heb je al vanaf 49 euro of 59 euro voor zaterdag. De camping en campertickets zijn ook in verkoop, zo betaal je 15 euro voor een overnachting of 30 euro voor het volledige weekend. Wie zijn camper meeneemt moet 50 euro extra opleggen voor zijn voertuig.

Into The Grave Tickets

Into The Grave 2024 maakt tijdschema vrijdag 7 juni bekend
Into The Grave 2024 maakt tijdschema vrijdag 7 juni bekend
Into The Grave 2024 maakt tijdschema zaterdag 8 juni bekend
Into The Grave 2024 maakt tijdschema zaterdag 8 juni bekend
Into The Grave 2024 maakt tijdschema zondag 9 juli bekend
Into The Grave 2024 maakt tijdschema zondag 9 juli bekend