fbpx

Into The Grave 2024 maakt laatste namen bekend

Into The Grave 2024 maakt laatste namen bekend met BrutusHet programma voor Into The Grave 2024 is rond! Met de laatste zeven namen tellen we af naar de start van een metalen zomer. Nieuw op de affiche zijn BrutusOur Hollow Our HomeHammokDevastatorLokustNephylim en Ter Ziele.

Met deze laatste toevoeging is de dagindeling bekend die je hieronder kan terugvinden en zijn de dagtickets in verkoop.

Eerder werd de komst van Slaughter To Prevail als absolute headliner bekend gemaakt en ook Fear Factory en Paradise Lost staan bovenaan de affiche van het festival. Voorbije zomer hadden Crystal Lake, Nanowar of Steel, Hellripper en Bütcher al een afspraak geboekt met het festival.

Into The Grave 2024 vindt plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Kaarten voor Into The Grave 2024 zijn beschikbaar uur via Universe by Ticketmaster, waar een volledig weekend 99 euro kost. Dagkaarten heb je al vanaf 49 euro of 59 euro voor zaterdag. De camping en campertickets zijn ook in verkoop, zo betaal je 15 euro voor een overnachting of 30 euro voor het volledige weekend. Wie zijn camper meeneemt moet 50 euro extra opleggen voor zijn voertuig.

Into The Grave Tickets

Into The Grave 2024 maakt laatste namen bekend
Into The Grave 2024 maakt laatste namen bekend