fbpx

Eerste namen voor Leffingeleuren 2024

Eerste namen voor Leffingeleuren 2024Het mooiste aan het festivalseizoen is altijd weer dat het einde al in zicht is nog voor het goed en wel begonnen is. Het zijn poëtische woorden vanuit de organisatie van Leffingeleuren 2024 en ze zetten die woorden extra kracht bij met de eerste namen voor komende nazomer. Het West-Vlaamse ontdekkingsfestival haalt Mclusky, Snapped Ankles, Beige Banquet, Talk Show, Tapir! Bob Uit Zuid, Collignon, Dorpsstraat 3, Cat Clyde, Dame Area, Cool Sorcery en Bad Bangs naar het pittoreske Leffinge.

Enkele weken eerder werden ook al King Hannah, Suuns, Strand of Oaks, Snõõper, Prison Affair, Rendez-Vous, Deeper, Omni, Wombo, The Grogans en Dylan LeBlanc op de affiche gekleefd.

Leffingeleuren 2024 vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september rond de kerk van Leffinge te Middelkerke. Tickets zijn meteen beschikbaar via de website. Weekendtickets kosten 75 euro, voor vrijdag of zondag komt het op 35 euro en op zaterdag kom je er voor 42 euro in. Blijf je één nacht overnachten op de camping, dan betaal je 10 euro, een volledig weekend komt op 20 euro.

Eerste namen voor Leffingeleuren 2024
Eerste namen voor Leffingeleuren 2024