fbpx

Geen Foo Fighters op Rock Werchter 2015

Geen Foo Fighters op Rock Werchter - Dave Grohl GothenburgAlweer nieuws uit Werchter, en deze keer enorm teleurstellend! Ondanks eerdere positieve berichten komen de Foo Fighters toch niet naar Rock Werchter 2015.

Dave Grohl heeft na zijn val in Zweden maandag een operatie ondergaan en zal op doktersadvies nog een tijdje moeten herstellen. Hierdoor valt niet alleen Rock Werchter in het water, maar ook hun dubbelconcert in Wembley en Glastonbury zal niet doorgaan. Die laatste moet net zoals Rock Werchter op zoek gaan naar een waardige vervanger en daarvoor hebben ze nu nog maar een week tijd. Ondanks deze teleurstelling wensen wij Dave Grohl een spoedig herstel toe.

Helaas is dit al de vierde annulering voor het festival na Sam SmithJD McPherson en BadBadNotGood. Deze zijn respectievelijk vervangen door The Tallest Man On EarthThe Van Jets en Fufanu. Eerder vandaag kwamen de applicaties online die je downloaden op onze festivalapps pagina. Ook de timetable staat al even online en niet onbelangrijk is dat je jouw gratis treinbiljet op naam kan aanvragen via de website van de NMBS met de NMBS-code die je kan downloaden via Ticketmaster. De liefhebbers kunnen zelfs al het festivalpark verkennen.

Rock Werchter 2015 vindt volgende week plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 26 juni via de website van Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€. Registreer je ticket om te kunnen genieten van een aantal voordelen.