fbpx

Nieuwe apps en vervanging voor Rock Werchter 2015

Nieuwe apps en vervanging voor Rock Werchter 2015 met FufanuGoed nieuws en slecht nieuws vanuit Werchter. Het goede nieuws is dat volgende week Rock Werchter 2015 al van start gaat en dat vanaf nu de nieuwe mobiele apps klaar zijn voor zowel iOS als Android. Helaas is er vanaf nu geen applicatie meer beschikbaar voor Windows.

Ook de timetable staat al even online en niet onbelangrijk is dat je jouw gratis treinbiljet op naam kan aanvragen via de website van de NMBS met de NMBS-code die je kan downloaden via Ticketmaster. De liefhebbers kunnen zelfs al het festivalpark verkennen.

Helaas verdwijnt er ook een act van de affiche met BadBadNotGood. Het Ijslandse Fufanu vervangt en zal KluB C openen op vrijdag, hierdoor schuift Kovacs een plaatsje omhoog. Helaas is dit derde afgelasting voor het festival na Sam Smith en JD McPherson. Die respectievelijk zijn vervangen door The Tallest Man On Earth en The Van Jets.

Rock Werchter 2015 vindt volgende week plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 26 juni via de website van Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€. Registreer je ticket om te kunnen genieten van een aantal voordelen.