fbpx

Eerste namen Ieper Hardcore Fest 2016

Eerste namen Ieper Hardcore Fest 2016Het festivalseizoen van 2016 begint te naderen en dat voelen we aan de karrenvracht namen die we over ons heen krijgen. Zo is het de beurt aan Ieper Hardcore Fest dat ons jaarlijks het beste aan deathmetal, grindcore en metalcore serveert.

Ook dit jaar zal dat niet anders zijn want de eerste lading namen bestaat uit Agnostic Front, The Black Dahlia Murder, Chaos Uk, H2o, Knuckledust, Negative Approach en Jello Biafra & TGSM.

Verder staan ook Blind Justice, Cold Hard Truth, Crude Ss, Desolated, Ghost Bath, Ghostlimb, Goatwhore, Graf Orlock, I Killed The Prom Queen, No Zodiac, Polar, Raw Power, Stray From The Path, Tribulation en World Eater op het festival. Maar er staat ook geweld van eigen bodem op het menu met Alkerdeel, The Black Heart Rebellion, Cocaine Piss, Lifespite, Sundays, Reproach en Turbowarrior Of Steel.

Ieper Hardcore Fest 2016 gaat door van 12 tot en met 14 augustus op Hazewind te Ieper. Tickets zijn beschikbaar via de website en een Early bird weekend ticket kost 82€ en met camping 94€.