fbpx

Vort’n Vis Fest 2024 onthult affiche

Vort’n Vis Fest 2024 onthult afficheDe naam Vort’n Vis doet meteen een belletje rinkelen bij de fans van Ieperfest, maar de mensen achter het jeugdhuis doen zoveel meer. Naast stevige concerten organiseren, hebben ze ook een eigen festival met Vort’n Vis Fest 2024. Het festival is toe aan de derde editie en ontvangt op vrijdag Cops On Coke, Mucus, Phsychrophore, Travolta en een tributeband van Motörhead.

Zaterdag halen ze staalhard uit met Defekt, Ckollontaj, Drudge, Sore, Colere, Klinker, Azijnpisser, Monastr, Esquela Grind, False, ThroatStabber, Vitamin X, Scraps, Disaffect, Cress, Mölär en Rotten Sound op de affiche.

Vort’n Vis Fest 2024 vindt natuurlijk plaats op de eigen gronden van Vort’n Vis te Ieper op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei. Tickets voor Vort’n Vis Fest 2024 zijn beschikbaar via de website van Vort’n Vis waar een combiticket amper 36 euro kost. Je kan ook een ticket apart aankopen voor zaterdag aan 26 euro.

Vort’n Vis Fest 2024 onthult affiche
Vort’n Vis Fest 2024 onthult affiche

Ieper Hardcore Fest 2024 vindt dan weer plaats in en rond Het Perron vlak bij het station van Ieper op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. Tickets voor Ieperfest 2024 zijn beschikbaar via de website waar de kostprijs voor een weekendticket ongeveer 121 euro was. Helaas zijn de combitickets en dagtickets buiten vrijdag al uitverkocht. Er zijn nog dagtickets voor vrijdag te koop aan ongeveer 50 euro. Helaas zal er ook dit jaar geen camping aanwezig zijn nabij het festival.