fbpx

Eerste namen Paradise City 2016

Na een geslaagd eerste festivalweekend in 2015 is het groen achter de oren weggeveegd. Met de tweede editie van Paradise City wil de organisatie meer dan ooit haar rol als groene innovator in het Belgische festivallandschap claimen. Zo zetten ze alles in om een CO² neutraal festival te zijn door middel van vegetarisch voedsel, ecologische toiletten, groene stroom, gefilterd kraantjeswater, herbruikbare bekers, volledig elektrisch transport, een doelgericht afvalmanagement en zoveel meer.

ParadiseCity_©alohafred_13Maar een festival heeft natuurlijk ook artiesten nodig en de eerste namen voor de komende editie zijn &Me, Guti, Christian Löffler, Pional, Hunee en een 3uur durende B2B set tussen The Black Madonna en Mike Servito. Het festival zal met 2 DJ Stages en een live stage zo’n 40 tal artiesten programmeren.

Paradise City Festival 2016 gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 juni op het domein van Kasteel De Ribaucourt in Perk. Tickets zijn vanaf vandaag online beschikbaar via www.paradisecity.be. Voor één dag betaal je 50 euro. Een combiticket voor beide dagen kost 80 euro.