fbpx

Een pak nieuwe namen voor Bråvallafestivalen 2015

Het Zweedse Bråvallafestivalen heeft nog enkele namen toegevoegd aan haar affiche voor de komende editie. De 7 gelukkigen zijn Backyard Babies, Marmozets, Papa Roach, Red Fang, Skindred, Sonic Surf City en Stiftelsen.

Een pak nieuwe namen voor Bråvallafestivalen 2015 met Major LazerTwee weken geleden mocht ook Major Lazer de affiche verrijken. Daarvoor waren Angel Haze, ASAP Rocky, Joey Bada$$, Kwabs en Maskinen dan weer aan de beurt. Ook Echosmith, Mew, Milky Chance, Modest Mouse, Sheppard en The Districts zakken af naar het festival. Er mag ook gedanst en gefeest worden met Steve Aoki, Above & Beyond, Robin Schulz, R3hab en Fritz Kalkbrenner. Lokaal talent is er dan weer met Seinabo Sey, Tove Sterkte, Silvana Imam en Beatrice Eli.

Zij vervoegen de headliners van dienstRobbie Williams, Calvin Harris en Muse. Verder op de affiche staan ook nog Faith No More, Eagles Of Death MetalNOFX, The Gaslight Anthem en All Time Low. De voorlopig volledige affiche met dagindeling kan u hieronder terugvinden.

Bråvallafestivalen 2015 vindt plaats op Bråvalla flygplats in Norrköping te Zweden van 25 juni tot en met 27 juni. Combitickets zijn beschikbaar aan 2090 Zweedse Kronen, met camping loopt dat al op tot 2590 SEK. Er zijn ook dagtickets beschikbaar voor 895 Kronen. Voor de prijs in € moet je deze ongeveer door 10 delen.