fbpx

Een eerste overzicht namen voor Tomorrowland 2015

martin-garrix-945-4501-1De voorbije weken was er weer veel te doen rond de ticketverkoop van Tomorrowland 2015. De nieuwsberichten vliegen dan rond de oren met veel blije festivalgangers, maar helaas ook veel meer teleurgestelde fans. Maar we zouden nog bijna vergeten dat het festival ondertussen al heel wat namen heeft bekendgemaakt. Nu de (ticket)storm wat gaan liggen is, is het dus tijd om eens te overlopen welke namen er reeds op de affiche staan.

Op de eerste dag staan Alesso, Avicii, Carl Cox, David Guetta, Dubfire, Solomun en The Bloody Beetroots in De Schorre. Zaterdag is het dan weer de beurt aan Armin Van Buuren, Axwell Λ Ingrosso, Martin Garrix, Yves V en natuurlijk Dimitri Vegas & Like Mike die een thuismatch spelen. Die dag is er ook een Cocoon Stage waar alleen DJ’s zijn toegelaten die nog met vinyl draaien, echt een podium voor de fijnproevers dus. Deze zal gehost worden door niemand minder dan legende Sven Väth,die natuurlijk ook een eigen set zal draaien. Op de laatste dag zakken Dave Clarke, Hardwell, Robin Schulz en Tiësto af naar het festival. Die dag komt ook nog The Symphony Of Unity van Het Nationaal Orkest van België. De 80 muzikanten van het belangrijkste symfonieorkest van België komen een uur lang klassieke muziek spelen op de Opera Stage.

Tomorrowland 2015 gaat door van 24, 25 en 26 juli op De Schorre in Boom. De 11de editie van het festival was weer meteen uitverkocht. Binnenkort worden natuurlijk nog een groot aantal namen bekend gemaakt. Stay tuned!

TML