fbpx

Foo Fighters bevestigen zichzelf voor Glastonbury 2015

FF GlasGlastonbury 2015 heeft een nieuwe naam op de affiche en dat is niemand minder dan de Foo Fighters. Zij mochten op de NME Awards 2015 de prijs voor ‘Best International Band’ in ontvangst nemen.

Ze konden zelf niet aanwezig zijn omdat ze momenteel op tour zijn in Nieuw-Zeeland, maar via een videoboodschap konden ze hun dankwoord verspreiden. Dave Grohl en Taylor Hawkins gingen meteen verder en plots kwam de bevestiging voor Glastonbury 2015. De band mag de Pyramid Stage headlinen op vrijdag 26 juni.

Een dag eerder doen ze dit al op de Main Stage van Rock Werchter. Een lichte verrassing want een week eerder staan ze al twee maal in een uitverkocht Wembley stadion en het is van 1998 geleden dat ze nog eens aanwezig waren op het festival.

Glastonbury 2015 vindt plaats van 24 juni tot 28 juni op Worthy Farm in Pilton, Mendip. Het festival is helaas al een tijdje uitverkocht. De volledige line-up mogen we verwachten in de lente. Enkele weken geleden werd ook al Lionel Richie bevestigd voor het Sunday Teatime Slot.