fbpx

Aftellen naar Lokerse Feesten 2016

Aftellen naar Lokerse Feesten 2016 Het aftellen naar de Lokerse Feesten 2016 is bijna over! Deze week starten eindelijk tien dagen feest aan de Grote Kaai in Lokeren. Het festival is in volle opbouw en mag veel nieuwigheden presenteren. Zo zal je kunnen genieten van een geheel nieuw uitzicht, een chill zone en een speciaal bierencafé. Schol!

Goed nieuws voor de metal-fans en nachtvlinders, want Dave Lombardo heeft Suicidal Tendencies vervoegd en zal er dus bij zijn op zondag 7 augustus. De organisatie zal ook nachtbussen inleggen tot Stekene, Sint-Niklaas, Beveren, Dendermonde, Gent en alles ertussen.

Tip van de redactieOnline kun je voor en tijdens het festival 10 drank- en eetbonnen blijven kopen voor maar 25 euro (€2,5 per bon). Op het festivalterrein koop je aan de kassa’s 7 bonnen voor 20 euro (€2,85 per bon).

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2016 op de Grote Kaai te Lokeren. Tickets zijn beschikbaar via de website van het festival en vanaf nu is ook de gloednieuwe app beschikbaar voor iOS en Android.

Aftellen naar Lokerse Feesten 2016 Main Stage Aftellen naar Lokerse Feesten 2016 Red Bull Elektropedia