fbpx

Weerdse Bierfeesten bevestigt eerste namen voor 2017

Weerdse Bierfeesten bevestigt eerste namen voor 2017 met Radio GugaOnze vrienden van de Weerdse Bierfeesten hebben een geslaagde eerste editie van de Rock Rally achter de rug. Ruim 400 bezoekers konden zaterdag zien hoe de band 2nd uit Vilvoorde zich tot winnaar kroonde. De Weerdse Bierfeesten bevestigt dus de band voor volgend jaar, op zaterdag 6 mei, als opener van de Palm Live Stage.

Niet alleen de live optredens werden gesmaakt, ook de bieren werden lustig geproefd. Het fruitbier De Boscolli, van brouwerij Het Anker, was uitgeroepen tot de publiekslieveling. De afsluitende DJ-set van Ilse Liebens was de feestelijke kers op de taart.

Tot slot maakte de organisatie ook al twee namen bekend voor de Biernacht op vrijdag 5 mei 2017. De hoofdact wordt Radio Guga, de muzikale speeltuin van multi-talent Guga Baul. Nadien zorgt, net als vorig jaar, het Mechels dj-trio Radio Botanique voor de ambiance. Andere namen, waaronder de headliner van zaterdag 6 mei, volgen binnenkort.

De 34e Weerdse Bierfeesten gaan door op vrijdag 5 & zaterdag 6 mei 2017 aan de Weerdse Visvijver, naast de E19, ten zuiden van Mechelen.