fbpx

Waanzin op Pukkelpop 2014 in Petit Bazar & Salon Fou

Waanzin op Pukkelpop 2014 in Petit Bazar & Salon FouWie dacht dat Pukkelpop met meer dan 200 acts uitverteld was had het niet bij het rechte eind. Ook dit jaar kan de festivalganger opnieuw terecht in Petit Bazar & Salon Fou voor een gezonde dosis guitigheid. De zotste uithoek van het Pukkelpopterrein is dit jaar wilder dan ooit. Achter de klapdeurtjes ligt een wereld zonder wetten, waar indianen en cowboys een eeuwige vete uitvechten en waar avonturiers en goudzoekers hun hart kunnen ophalen. Een drankje in de Saloon, wat linedancen of bull riding, jammen op de banjo, een vredespijp die rondgaat… Yihaaa!

Waanzin op Pukkelpop 2014 in Petit Bazar Petit Bazar heeft elke dag een gepeperd programma voorzien van 12u00 tot 20u00 met marcherende hardrock van Blaas Of Glory, Dansmiekes van Level-Up, schijven met een hoek af van Discobaar A Moeder, komische kleinkunstmuziek van Johnny Trash, muzikaal veelkleurenpalet van Playmobiel, opwindende peepshow van Het Peespaleis, instant kunstwerkjes van Prentje Momentje, de Pop-Up pianist Piano Paul, het impro-radioconcept van Radio Topkaas, orkest oorgasme met Triple P Brassband, de Jamcaravan van Villa Basta en veel meer! Om 22u00 wordt al het vee van het terrein verdreven.

De Bobbejaan Schoepen van dienst is Cowboy Harry, die samen met de hillbillies van Monkey Business de wilden doorheen het Westen leidt. In de tipi’s kan je allerlei workshops volgen onder leiding van Titi & The German Kid en bijvoorbeeld je eigen verentooi leren maken. In Petit Bazar kan je ook terecht voor een lekkere snack. Wat dacht je van veggie ballen, bioburgers of een monkeydog? Het is eens wat anders dan de klassieke friet met mayo! Stap op de Petit Bazar trein voor een tijdreis naar the Wild Wild West.

Het mafste kapsalon van het land vind je gedurende drie dagen op de festivalweide in Kiewit. Bij Salon Fou kan je je wagen aan een gedurfde kapbeurt voor hem of haar en zo Pukkelpop 2014 in stijl beleven! Mannen worden onder handen genomen door de blitse binken van Schorem, vrouwen kunnen terecht bij Theater Savooi of Madame De Pompadour. Salon Fou is elke festivaldag geopend van 14u00 tot 22u00.