fbpx

Verken nu al Rock Werchter 2015

Verken nu al Rock Werchter 2015 met The HiveNog 2 weken voor Rock Werchter 2015 van start gaat en het wachten wordt voor sommigen nu echt wel moeilijk. Daarom presenteren we nu al de map van het festivalpark. Daarbovenop kan je ook meteen The Hive en de andere campings ontdekken. Ook de mobiele applicatie voor iOS en Android komt er snel aan, en die zal je terugvinden op onze app-pagina.

Ook de timetable staat al even online en niet onbelangrijk is dat je jouw gratis treinbiljet op naam kan aanvragen via de website van de NMBS met de NMBS-code die je kan downloaden via Ticketmaster.

Voor zowel The Barn als KluB C zijn er speciaal gloednieuwe tenten gebouwd op maat van Rock Werchter. De enorme constructies zijn 80 meter lang, 50 meter breed en 17 meter hoog. De organisatie belooft naast een betere akoestiek, ook een efficiënter ruimtegebruik en tal van andere mogelijkheden die het comfort van de festivalganger zullen verbeteren. Zo zullen ze worden voorzien van een ventilatiesysteem, wat de temperatuur er aangenamer moet maken. Eveneens nieuw zijn de staantribunes aan de zijkanten.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Er zijn enkel nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 26 juni via de website van Ticketmaster. Een combiticket kost 226€, een dagticket kost dan weer 95€. Registreer je ticket om te kunnen genieten van een aantal voordelen.