fbpx

Twee annulaties voor Rock Werchter 2023

Twee annulaties voor The Slope op Rock Werchter 2023Helaas minder goed nieuws, we moeten twee annulaties noteren voor Rock Werchter 2023. The Snuts en Destroy Boys zullen komende zomer niet afzakken naar het festivalpark in Werchter. Gelukkig heeft de organisatie al vervanging gevonden voor de open plekken op The Slope. Militarie Gun valt in op donderdag en Kid Kapichi komt op de slotdag naar Rock Werchter.

Rock Werchter 2023 onthult timetable met één extra naamEerder maakte de organisatie al toppers bekend waaronder Stromae en Stormzy op donderdag 29 juni. Een dag later hebben Red Hot Chili Peppers en Editors een afspraak met het festival. Oscar & The Wolf en Muse zakken af naar Werchter op zaterdag 1 juli. Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age sluiten de laatste festivaldag af.

De timetable en mobiele apps voor Rock Werchter 2023 staan ondertussen ook online.

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark van Werchter van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Rock Werchter 2023 kan je hier terugvinden. Inmiddels zijn de dagtickets voor zaterdag en zondag uitverkocht en ook de voorraad combitickets is bijna uitgeput.

Rock Werchter 2023 Tickets