fbpx

Turning Point zegt af voor Groezrock 2017

Met nog 10 dagen te gaan hebben we helaas slecht nieuws ontvangen uit het Groezrock-kamp. De drummer van Turning Point, Ken Flavell, sukkelt met zijn gezondheid. Hierdoor annuleert de groep haar volledige tour. De organisatie van Groezrock gaat nog op zoek naar een vervanger, maar dat wordt een zeer moeilijke klus op zo’n korte tijd.

Secret Pré-Groezrock ShowGelukkig kunnen we ook wat goed nieuws brengen. Ondertussen is de line-up bekend van de Secret Pré-Groezrock show op vrijdagavond in buurthuis Genendijk. Daar mogen ze Pas De Chance, Lineout, Red City Radio, Belvedere en Stick To Your Guns ontvangen.

En om het helemaal af te maken geven we je hieronder ook nog graag de kaart mee van het vernieuwde terrein voor komende editie. De timetables kan je ook al ontdekken.

Groezrock 2017 vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 april in het Kempense Meerhout. De ticketverkoop loopt via de website van het festival en een combiticket heb je al voor €110. Dagtickets zijn te verkrijgen aan €80 of €70 en voor een plekje op de camping betaal je €15.

Groezrock Plattegrond