fbpx

Tropische namen voor Paaspop 2014

Tropische namen voor Paaspop 2014 met Crystal FightersDe opener van het Nederlandse festivalseizoen, Paaspop 2014, heeft weer enkele nieuwe artiesten uit de hoed getoverd. Met Foreign Beggars, Nielson, Yellow Claw, Guerilla Speakerz, Kraantje Pappie, Breach, Feed Me, Nashville Pussy, Thomas Azier, Medien, Joost van Bellen, Dekmantel, Calyx & TeeBee, Black Sun Empire en een DJ set van de Crystal Fighters zal er ongetwijfeld een leuk paasfeest plaatsvinden in Schijndel.

Tropische namen voor Paaspop 2014 met 2ManyDJsPaaspop 2014 had eerder al een reeks topnamen binnengehaald. Op vrijdag staan onder andere Guus Meeuwis, Puggy, Birth Of Joy en Miss Montreal op de planken. Zaterdag begint het feest dan echt met 2ManyDJs, The Prodigy, Triggerfinger, De Jeugd Van Tegenwoordig, Band Of Skulls, Peter Pan Speedrock en nog veel meer. Op de laatste dag doen Kaiser Chiefs, Boys Noize, Fritz Kalkbrenner, Digitalism, Hatebreed, The Strypes en Hans Teeuwen met The Painkillers hun ding.

De prijzen voor Paaspop 2024 zijn vrij uiteenlopend, maar we zetten ze even op een rijtje. Een dagkaart voor vrijdag kost €39, voor zaterdag en zondag betaal je €69. Een combi voor zaterdag en zondag is 85€ en wil je van het begin tot het eind erbij zijn, dan betaal je €95. Voor een overnachting op de camping betaal je een eenmalig supplement van €15.