fbpx

Timetable Rock am Ring & Rock im Park 2023 bekend

Timetable Rock am Ring & Rock im Park 2023 bekendNog enkele weken te gaan tot de eerste grote kleppers op de Europese festivalkalender van start gaan. Dan denken we natuurlijk aan het Duitse dubbelfestival Rock am Ring & Rock im Park 2023. De organisatie heeft nu eindelijk de timetable voor de edities van 2023 online gezet. Helaas met enkele wijzigingen, zo zijn Aviva, Bad Wolves en The Distillers zijn er niet meer bij. Hot Milk, The Foxies en Friends Don’t Lie nemen de open plekken in.

In de eerste lichting maakte de organisatie namen bekend als Machine Gun Kelly, Tenacious D, Evanescence, Yungblud, Papa Roach, Turnstile, Architects, NOFX en veel meer. Absolute headliner zijn de Foo Fighters die exclusief naar Europa komen voor het Duitse dubbelfestival.

Rock Am Ring 2023 vindt plaats op de Nürburgring in het Duitse Nürburg van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni. Datzelfde weekend vindt ook het zusterfestival Rock Im Park 2023 op de Zeppelinwiese in Nürnberg plaats. Tickets zijn beschikbaar via de website waar je 229 euro neertelt voor een weekendticket. Er zijn vanaf nu ook dagtickets beschikbaar aan 99 euro per stuk. Plekjes op de camping starten vanaf 69 euro, maar opent al vanaf woensdag 31 mei.

Timetable Rock am Ring 2023
Timetable Rock am Ring 2023
Timetable Rock im Park 2023
Timetable Rock im Park 2023