fbpx

Rock voor Specials 2023 presenteert programma

Rock voor Specials 2023 presenteert programmaIn een ideale wereld zou een festival als Rock voor Specials 2023 overbodig zijn, want ook personen met een verstandelijke beperking blijken oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve muziek. Ondanks veel Belgische festivals hun best doen om het bezoek van specials en hun begeleiders aangenamer te maken, blijkt voor velen de stap naar een ‘gewoon’ festival nog te groot.

Op Rock voor Specials krijgt het publiek een echte festivalervaring met professionele PA, festivalcatering, randanimatie en zelfs een camping. Natuurlijk aangepast aan hun specifieke noden, maar het allerbelangrijkste zijn de namen op de affiche. Voor editie 26 van het festival heeft de organisatie weer een mooie affiche samengesteld.

Rock voor Specials StageOp woensdag noteren we de komst van Emmy d’Arc, Chibi Ichigo, Brutus, Merol, Intergalactic Lovers, Niels Destadsbader en Bazart. Een dag later staan Powerstroke, Meltheads, Gestapo Knallmuzik, Mooneye, Goldband, Radio Guga en Goose op het podium.

Rock voor Specials 2023 vindt plaats op Doornzele Dries in Evergem op woensdag 28 en donderdag 29 juni. Tickets en campingformules zijn bewust democratisch. Ze kunnen enkel gekocht worden via de website door de voorzieningen of door personen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij ook genieten van een hedendaags festival in ideale omstandigheden.

Rock voor Specials 2023
Rock voor Specials 2023