fbpx

Timetable Hear Hear en enkele nieuwe namen voor Pukkelpop

Timetable Hear Hear en enkele nieuwe namen voor PukkelpopDe zomervakantie is gestart en we kunnen langzaam aftellen naar Pukkelpop 2022. Maar eerst valt er nog een ander feest te vieren op de Pukkelpopweide. Hear Hear vindt enkele dagen voor Pukkelpop plaats en heeft nu de timetable online gezet.

Er valt nog meer nieuws te rapen. Het dagfestival gaat van 4 naar 3 podia. De Knock Knock valt weg en de Pukkelpop Marquee wordt het hoofdpodium Wah Wah.

Beer Shack Hear Hear Pukkelpop 2022Dat wil zeggen dat Eefje de Visser, Meskerem Mees en Vitalic er niet meer bij zijn, maar zakken later wel af naar Pukkelpop 2022. Eerder wist de organisatie al Editors, Pixies, Liam Gallagher, Balthazar, The Avalanches en veel meer te bevestigen.

De focus van Hear Hear ligt op indie, rock en elektronica in al haar vormen. Daar stopt het niet, want op het festival zullen ook de Food Wood, Beer Shack, PKP-café en zelfs een platenboer aanwezig zijn.

Er werd de jongste weken hard gewerkt aan de programmatie. De uitbouw van een nieuw event brengt heel wat uitdagingen met zich mee, maar het programma ligt nu in zijn definitieve plooi. We kijken er heel hard naar uit om deze line-up, die toch wel gezien mag worden, los te laten op het publiek.

Hear Hear 2022 vind plaats op zondag 14 augustus op de Pukkelpopweide in Kiewit nabij Hasselt. Tickets voor Hear Hear zijn beschikbaar via de website. Een dagticket kost 95 euro, drankbonnen 30 euro per 10 stuks. Helaas zal er geen camping aanwezig zijn.

Timetable Hear Hear 2022 Pukkelpop
Timetable Hear Hear

One thought on “Timetable Hear Hear en enkele nieuwe namen voor Pukkelpop

Comments are closed.