fbpx

Timetable en floorplan We Are Electric 2015

We Are Electric 2015 is volledig klaar met hun huiswerk. De timetable staat online en er is ook een grondplan beschikbaar. Met nog een anderhalve week te gaan kan het aftellen helemaal beginnen! Gezien het de eerste editie is geven we even tekst en uitleg bij de stages, waarvan er trouwens 4 overdekt zijn. De stages zullen de namen in lijn dragen.

Timetable en floorplan We Are Electric 2015#1 is uiteraard de de grootste tent en zal zo groot als een vliegtuighanger zijn. Deze tent is vergelijkbaar met de Apollo van Paaspop, maar dan met een industriële look.

#2 is dan weer de Stardust-tent van Paaspop, niet alleen qua grootte maar ook qua lichtplan en decor.

#3 is dan weer te herkennen met de Roxy-tent op Paaspop met vergelijkbaar plafond en lichtplan.

#4 is een outdoor stage een transparante beleving. Deze zal zorgen voor een optimale beach-festival-feeling.

#5 zal je doen denken aan een hele grote industriële hal. Het decor bestaat uit een mikado van trussing. De zijkanten van deze tent zijn open waardoor je met uitzicht op het strand toch het beach gevoel blijft houden.

#6 is een open tipi stage waar voor Boomshakalak Soundsystem het voor te zeggen heeft.

We Are Electric 2015 vindt plaats op 19 en 20 juni aan het E3 strand in Eersel. De voorverkoop loopt via de website en weekendtickets kosten 49€, inclusief camping. Zonder camping wordt dat maar 45€ en een zaterdag-ticket kost dan weer 39€.

Timetable en floorplan We Are Electric 2015