fbpx

Timetable en extra podium voor Crammerock 2023

Timetable en extra podium voor Crammerock 2023De affiche was al compleet, maar er kon blijkbaar nog een stevige kers op de taart van Crammerock 2023. Zo krijgen we nog enkele nieuwe namen bij de timetable geserveerd met Absynthe Minded, Milo Spyker en Gomorris. Het westen van de festivalweide krijgt dan weer een extra dj-stage met op vrijdag Olsan Twins, Hindu Radio DJ’s en Discobar A Moeder. Een dag later staan J&S, Olly Ameen, Nadiem Shah en zelfs Sons met een dj-set achter de draaitafels.

Crammerock sunDe timetable kan je hieronder terugvinden of ervaren festivalgangers kunnen deze downloaden in pdf-formaat. Het tweedaagse festival zal ook dit jaar weer 52 acts op vier podia ontvangen waaronder Noel GallagherDaan, GooseWhite Lies, HeideroosjesPendulum, Miles Kane, Brutus, Stikstof en veel meer die voorbije zomer al werden bekend gemaakt.

Crammerock 2023 vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op de Groeneputte in Stekene. De ticketverkoop voor Crammerock 2023 loopt via de website. Een weekendticket kan je al verkrijgen aan 70 euro en een dagticket heb je voor 44 euro. Een plekje op de camping kost 16 euro Voor wie het iets meer mag zijn kan intekenen op de Crammerock VIP-beleving inclusief fast-access, buffet en all-in drankformule. De VIP Lounge is beschikbaar vanaf 160 euro per persoon en de Classic formule heb je vanaf 183 euro per persoon. Helaas zijn alle tickets al uitverkocht en kan je alleen terecht op het Resale Platform. Kinderen die geboren zijn na 3 september 2011 kunnen wel nog een ticket bemachtigen aan amper 5 euro en je kan ook nog Food & Drink coupons aankopen voor 43,50 euro per 15 stuks.

Timetable Crammerock 2023
Timetable Crammerock 2023